Kolfverhuur en verkoop van Medela producten

Mocht je de keuze hebben gemaakt voor borstvoeding. En het loopt nog niet zoals je had gehoopt. Dan zijn er hulpmiddelen die je kunnen ondersteunen.

Wij verhuren de professionele Medela Symphony dubbelzijdig elektrische kolf. Dit is een andere kolf, dan die je later zelf aan kunt schaffen, deze is alleen voor de verhuur en speciaal om de borstvoeding op gang te krijgen en in de kraamperiode zo efficiënt mogelijk te kolven.

Bel ons (06-55858225) als je deze kolf wilt huren en wij regelen dat je hem zo snel mogelijk bij je hebt. Onze assistente is in de ochtend van 8.15-12.15u maandag tot en met vrijdag aanwezig om dit te verzorgen. Als de dienst het toelaat en we zijn in de buurt kun je uiteraard ook buiten die tijden om de kolf ophalen, maar dat gaat dan in overleg.

Medela producten

Purelan 7 gram € 7,99

Tepelhoedjes maat S/M/L € 9,95

Kolfverhuur
  • Medela Symphony dubbelzijdig elektrisch € 2,50 per dag.
  • De persoonlijke set rechts op de foto is in maat S/M/L beschikbaar en kost € 37,95 per doos.

Hydrogelpads, deze zijn zeer behulpzaam bij kapotte tepels. 1 doosje bevat 4 stuks en die kosten € 14,35

Fingerfeeder € 6,25 hiermee kun je met een spuitje, wat wij ook voor € 1,- verkopen,

Voeding al zuigend op de pink geleidelijk in het mondje van je baby spuiten. Dit wordt vaak in de kraamtijd onder begeleiding van de kraamzorg gedaan.

We ontmoeten je graag!

Je kunt contact met ons opnemen via het aanmeldingsformulier, telefonisch of natuurlijk even binnen lopen op onze praktijk.